Müşterilerinle online toplantı yapabileceğin uygulamalar

on muhasebe 157219337

Koronavirüs (Covid-19) hayatımıza girdiği günden beri bir yandan önlem alıp kendimizi ve sevdiklerimizi salgından koruyor, bir yandan da yeni bir yaşam ve çalışma düzenine ayak uydurmaya çalışıyoruz. Peki yalnızca bu dönemde değil hayatımızın her evresinde şirket verimliliği artışı sağlayacak uzaktan çalışma modeli, hangi araçlarla daha kolay? Bu yazıda müşterilerinizle kurduğunuz iletişimi kolaylaştıracak, işleri aksatmadan sürdürmenize yardımcı olacak online iş ve toplantı uygulamalarını listeledik.

Proje yönetimi için

Slack

Mail trafiğini ortadan kaldırmak istiyorsan Slack işine en çok yarayacak iş akışı uygulamalarının başında geliyor. Slack’te konu başlıklarına göre kanal oluşturabiliyor, işlerini dilediğin düzende yoluna koyabiliyorsun. Şirket içi iletişim için de kullanabileceğin uygulamanın mobil versiyonu da bulunuyor. 

Trello

İş organizasyonu için kullanabileceğin bir diğer uygulama da Trello. Kart ve pano sistemiyle çalışan Trello’da yapılacakların ve hedeflerin girişini kolayca yapıp her işi sorumlusuna zahmetsizce atayabilirsin.

Basecamp

Telefonları ve e-posta’ları durduran bir başka proje yönetimi uygulaması da Basecamp. Sadeliğiyle dikkat çeken uygulamada farklı projeler açıp ilgili kişileri projeye dahil edebilirsin.

Notlar için

Google Docs

Google dokümanlar, uzun notlar alıp paylaşmak, yazılı bir belge üzerinden detaylı şekilde yorum alıp vermek, e-tablo ve sunumlar hazırlamak, form ve anketler aracılığıyla belli bir konuyu farklı görüşlerin tartışmasına açık hale getirmek için oldukça kullanışlı. Yapılan değişiklikleri ve eski kayıtları göstermesi, yetkilendirilen herkesin müdahalesine açık olması nedeniyle kolektif çalışmalar için çok uygun olan Google Docs, 15 GB’lık bir dosya depolama alanı da sunuyor. Varsayılan birçok özelliği planlarla genişletebildiğini de hatırlatmış olalım.

Evernote

Google hesabıyla giriş yapabildiğin Evernote, online not defteri işlevi sunan uygulamalar içerisinde en önemli isim. Oluşturabileceğin tüm klasörleri ve onların içindeki defterleri dilediğin şekilde formatladığın yazılar, çizimler, tablolar, PDF dokümanlar ve bağlantılarla doldurabiliyorsun. Herkesin kendi bölüm ve sayfasını da ekleyebildiği Evernote’ta kolektif çalışmalar için premium ya da business planlarını satın almak gerekiyor. 

Sesli ve görüntülü görüşmeler için

Zoom

Zoom, 100 kişinin bile rahatça bağlanıp HD kalitesinde sesli ve görüntülü görüşebildiği, içerik paylaşımı yapabildiği popüler bir web konferans aracı. Outlook, iCal ve Gmail ile senkronize alabilen Zoom’da ekran paylaşımı da yapılabiliyor. Müşteri memnuniyeti alanında ödüllü olan Zoom özellikle son zamanlarda kişisel kullanım için de öne çıkmaya başladı.

Google Hangouts Meet

Yüz yüze görüşmenin en kolay yollarından birini de Google sunuyor. Gerek ekibinle gerek müşterinle istediğin yerden kolayca iletişime geçmeni sağlayan Hangouts Meet’te bir toplantı oluşturup bağlantıyı bir e-posta davetiyle görüşmeye katılmasını istediğin kişilerle paylaşman yeterli. G Suite ile entegrasyon içinde çalışan uygulama hem iOS hem de Android’de kullanılabiliyor. 

Ön muhasebe için: Elbette Bizmu

Yeni nesil girişimler, yeni nesil ihtiyaçları da beraberinde getiriyor. Zamandan ve mekandan bağımsız, hatasız ve verimli bir iş akışını desteklemesi için ön muhasebeni de her zaman erişilebilir dijital araçlarla çözmenin vakti gelmedi mi? İşletmenin sağlıklı büyümesine yardım edecek online ön muhasebe programı Bizmu ile sen de gelir ve giderlerini anlık olarak takip edebilir, müşteri ve tedarikçi yönetimi yapabilir, stok ve deponu kontrol edebilir, belirlediğin zaman aralıkları için kazanç ve giderlerine dair rapor alıp ne zaman ne kadar kâr ettiğini görebilirsin. e-Fatura işlemlerini de kolayca yapmanı sağlayan Bizmu’i ücretsiz denemeye ne dersin?

Neden Bizmu kullanmalısın?


Gelir ve giderlerini kolayca takip edip enerjini işine büyütmeye ayırmak istiyorsan Bizmu’yu 14 gün ücretsiz olarak deneyebilirsin.

Top